Home Site Map Contact Us
 
Profilul Firmei
Studii economice
Studii social-politice
Servicii, Produse si
Instrumente
Contact


Fondata în anul 2001 la Timisoara, firma si-a propus înca de la început sa ofere clientilor sai servicii complexe de marketing. Serviciile noastre se bazeaza pe o structura flexibila care porneste de la cercetari de marketing si poate ajunge pîna la actiuni concrete de testare si promovare a produselor.

Acoperirea domeniului socio-politic reprezinta si ea un element important în portofoliul de servicii oferit de catre firma noastra.

Experienta noastra cuprinde sondaje de opinie politice, economice si sociale, studii calitative de tip focus-group în diverse domenii economice precum si actiuni de promovare a imaginii.
O trasatura distinctiva a firmei este stabilirea unor parteneriate speciale cu fiecare client si instituirea unui proces comunicational bazat pe un feed-back bidirectional între account managerii nostrii si beneficiari.

Prin serviciile pe care le prestam încercam sa rezolvam cele doua mari provocari ridicate de economia de piata:

INFORMATIA. Traim într-o perioada în care informatia joaca un rol extrem de important în orice proces decizional. Informatiile ne coplesesc de multe ori prin cantitate, calitate si complexitate. În acest mediu pentru a se putea mentine în top, atât agentii economici cât si persoanele publice au nevoie de informatii coerente, bine organizate, reale dar mai ales obtinute înaintea concurentei. Echipa Datmark îsi propune sa ofere toate aceste atuuri partenerilor.

IMAGINEA. În tumultosul mediu actual de cele mai multe ori imaginea prevaleaza celorlalte calitati. O imagine competitiva are rolul de a transmite forta, înceredere, capacitate de adaptare. Firma va ofera aceste calitati prn intermediul unei game complexe de servicii si produse.
Fiecare studiu sau serviciu prestat de beneficiaza de o seriozitate maxima, întrucât noi consideram, ca desi tehnologia si puterea de calcul sunt extrem de importante, oamenii fac diferenta.

 
Adresa:
Calea Aradului,
Nr. 27A
Bl. 4C2, Ap. 11
1900 - Timisoara
Tel:
+40256-243786 +40722-319781 +40740-068589
Fax:
+40256-243786
E-mail:
office@datmark.ro
(C) Copyright 2003, Datmark SRL. Toate drepturile sunt rezervate.